Våra Behandlingar

I våra behandlingar arbetar vi med exklusiva hudvårdsprodukter som kombinerar naturliga ingredienser med den framtida teknologin vilket resulterar i en avancerad resultatinriktad hudvård. Detta sker i en härlig SPA-känsla i vår nyrenoverade hudvårdsstudio. Alla behandlingar anpassas efter vad du och din hud har behov av.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låt sinnena och kroppen vila. Vi sätter guldkant på din vardag. - Maria, Rebecca, Karina & Sven

Välj din behandling

Topp Till Tå - De Luxe

Tid:
70
minuter
Pris:
999
/
Topp Till Tå De Luxe är en specialdesignad kombinationsbehandling på 70 minuter där du får njuta av en avslappnande och uppmjukande ryggmassage, en stimulerande och cirkulationsökande skalpmassage, en fotkur bestående av en cirkulationsökande fotskrubb samt en härlig fotmassage plus en rengörande och återfuktande ansiktskur. En behandlings som ger en total känsla av lyx.
Boka nu!

Topp Till Tå - Fot

Tid:
50
minuter
Pris:
799
/
Topp Till Tå Fot är en specialdesignad kombinationsbehandling på 50 minuter där du får njuta av en avslappnande och uppmjukande ryggmassage, en stimulerande och cirkulationsökande skalpmassage samt en fotkur bestående av en cirkulationsökande, uppmjukande fotskrubb och en härlig, stärkande fotmassage. En behandlings som ger en känsla av lyx.
Boka nu!

Topp Till Tå Ansikte

Tid:
50
minuter
Pris:
799
/
Topp Till Tå Ansikte är en specialdesignad kombinationsbehandling på 50 minuter där du får njuta av en avslappnande och uppmjukande ryggmassage, en stimulerande och cirkulationsökande skalpmassage samt en rengörande och återfuktande ansiktskur. En behandlings som ger en känsla av lyx.
Boka nu!

Ansiktsmassage 25 minuter

Tid:
25
minuter
Pris:
499
/
En fantastisk stund där vi börjar med en ansiktsrengöring och därefter ger en avslappnande massage. Behandlingen avslutas med en ansiktscreme samt ögoncreme.
Boka nu!

Esse Signaturbehandling 50 min + 3*25 min

Tid:
50
25
minuter
Pris:
2499
/
En underbart avslappnande, resultatinriktad och lyxig behandling för dig som vill åt det allra bästa. I behandlingen används produkter från ESSE Probiotic Skin Care, levande probiotika (goda bakterier) som ger din hud rikligt med fukt, omedelbar lyster och har en utslätande effekt. Varje behandling inkluderar en exklusiv serumampull som noga väljs ut tillsammans med din hudterapeut. Denna signaturbehandling består av fyra behandlingstillfällen: Den första behandlingen är 50 min, då görs en trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning vid behov, massage av ansikte och dekolletage, ansikts- och ögonmask samt avslutande produkt. Denna behandling följs sedan upp av tre 25 minuters behandlingar som bokas tillsammans med terapeuten. Totalpriset för denna kur är 2499kr och betalas vid första bokningstillfället.
Boka nu!

Lyx i vardagen

Tid:
90
minuter
Pris:
1399
/
Här kommer du verkligen att fyllas med en känsla av Lyx i vardagen! Först fokuserar vi på att skrubba kroppen med en närande och väldoftande peeling. Därefter görs en lugn massage med en varm olja och med passande doft. Vi packar in dig så att oljan får chansen att återfukta dig ordentligt och fokuserar sedan på ansiktet och dess behov. En dubbelrengöring följt av en härlig skrubb. Därefter masserar vi ansiktet med passande serum alt olja. Behandlingen avslutas med en upplyftande mask och en dagcreme.
Boka nu!

Kurbehandling - Ansikte

Tid:
25
minuter
Pris:
499
/
Till dig som önskar en stunds avkoppling samtidigt som huden blir ren och återfuktad. I behandlingen ingår regöring, peeling, en lugnanade ansiktsmassage och avslutande produkt. Går även att kombinera med någon av våra kroppsbehandlingar.
Boka nu!

Klassisk Ansiktsbehandling

Tid:
50
80
minuter
Pris:
799
/
1099
Behandlingen fokuserar på djuprengöring och balansering av din hud. Vi börjar med rengöring följt av en hudanalys*. Därefter utförs en skräddarsydd behandling där följande kan ingå: Peeling, portömning, vårdande mask samt ansiktsmassage. Behandlingen avslutas alltid med avslutande ögon- och ansiktscreme . Du får alltid med dig tips och råd om hur du bibehåller resultatet efter din behandling. Passar både han och hon. *Vid ansiktsbehandling på 25 minuter ingår ej en komplett hudanalys. ** Ansiktsmassagen är längre vid bokning av 80 minuter.
Boka nu!

Lyftande behandling (K-lift Kur 6 tillfällen)

Tid:
50
minuter
Pris:
4899
/
Ansiktslyft utan kirurgi - 6 tillfällen En behandling för dig som vill jobba med lyster, fina linjer, och se resultat relativt snabbt. Behandlingen sker med Kerstin Florians produkter och den exklusiva K-lift apparaturen. Hudcellerna återfår sitt ungdomliga utseende och musklernas spänst ökar. Denna moderna behandling föryngrar en åldrad hud samt har en lyftande effekt på ansiktets konturer i kombination med att vi bakar in produkter som ger dig lyster och energi. För ett hållbart resultat rekommenderas en kur på minst 6 gånger. Pris: 4899 kr
Boka nu!

Hudanalys

Tid:
20
minuter
Pris:
299
/
I en hudanalys får du tips och råd på hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt. Resultatet av analysen används för att se vilka produkter och behandlingar som passar dig och din hud allra bäst. Rengöring samt avslutande produkter ingår. Obs! Hudanalysen är kostnadsfri vid köp av minst två hudvårdsprodukter.
Boka nu!

Lyftande behandling - K-lift Anti-age

Tid:
50
80
minuter
Pris:
899
/
1199
Ansiktslyft utan kirurgi En behandling för dig som vill jobba med lyster, fina linjer, och se resultat relativt snabbt. Behandlingen sker med Kerstin Florians produkter och den exklusiva K-lift apparaturen. Hudcellerna återfår sitt ungdomliga utseende och musklernas spänst ökar. Denna moderna behandling föryngrar en åldrad hud samt har en lyftande effekt på ansiktets konturer i kombination med att vi bakar in produkter som ger dig lyster och energi. För ett hållbart resultat rekommenderas en kur på minst 6 gånger. Pris: 4899 kr
Boka nu!

Ögonlyx

Tid:
45
/
minuter
Pris:
599
/
Behandlingen börjar med en skonsam peeling och följs av en ögonmassage. Därefter appliceras en uppbyggande och fuktgivande ögonmask speciellt utformad för det känsliga ögonområdet. Därefter färgar vi fransar & bryn och formar om så önskas. Behandlingen avslutas med ögonserum som motverkar mörka ringar och ögoncreme som dränerar och ger intensiv fukt.
Boka nu!

Vackra ögon - Bryn eller Fransar

Tid:
25
/
minuter
Pris:
299
/
Färgade bryn eller fransar ger liv till ansiktet, lyfter och ramar in. Låt våra duktiga terapeuter forma dina bryn för att lyfta fram din ansiktsform. Inkluderar formning av bryn.
Boka nu!

Vackra ögon - Bryn och Fransar

Tid:
35
/
minuter
Pris:
399
/
Färgade fransar och bryn ger liv till ansiktet, lyfter och ramar in ögat. Låt även våra duktiga terapeuter forma dina bryn för att lyfta fram din ansiktsform. Denna behandling kostar endast 250 kr om du gör den i en ansiktsbehandling.
Boka nu!

Hot Stone

Tid:
50
/
minuter
Pris:
799
/
Hot Stone är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och cirkulationen ökar. Behandlingen ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.
Boka nu!

Kroppsskrubb

Tid:
25
/
50
minuter
Pris:
499
/
799
En djuprengörande behandling som ökar cirkulatoinen och tar bort torra hudceller. Den ger din hud nytt liv och gör den mjuk och följsam. Den korta behandlingen avslutas med en mjukgörande kroppsspray med Kamomill. 50 min: Peelingen i den längre behandlingen består av saltkorn som innehåller välgörande mineraler tillsammans med eteriska oljor som efterlämnar huden mjuk och smidig. Behandlingen avslutas med mjukgörande cremé eller olja som anpassas efter hudtyp.
Boka nu!

Kroppsinpackning

Tid:
50
/
80
minuter
Pris:
799
/
1099
Njut av en avslappnande och värmande helkroppsinpackning som inleds med en mjukgörande kroppspeeling. Inpackningen görs därefter i en mineralrik kräm som blandas med välgörande aromaoljor. Du väljer om du vill ha en uppiggande, utrensande olja eller en mer rogivande olja. Under tiden du ligger inpackad får du en ansiktsrengöring, en härlig ansiktsmask och en avslappnande ansikts- och skalpmassage.
Boka nu!

Massage & Ansikte

Tid:
50
/
80
minuter
Pris:
799
/
1099
Denna härliga behandling inleds med ryggmassage i ett rytmiskt flöde. Detta efterföljs av ansiktskur med rengöring, djuprengörande ansiktsmask och avslutas med avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen passar för alla.
Boka nu!

Aroma Massage

Tid:
50
/
minuter
Pris:
799
/
Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Här jobbar vi med varm olja som appliceras över hela kroppen genom lugna strykningar. I oljan adderas en anpassad eterisk olja för att nå önskat mål med behandlingen så som avkoppling, utrensning eller slimmande.
Boka nu!

Hot Stone Massage

Tid:
50
/
minuter
Pris:
799
/
Hot Stone-massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och cirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.
Boka nu!

Klassisk Massage

Tid:
25
/
50
minuter
Pris:
499
/
699
Njut av en klassisk massage – en djupgående massage som löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Vi jobbar med en magnesiumkräm som verkar muskelavslappnande och passar ypperligt till dig som tränar regelbundet. Regelbunden massage motverkar bland annat trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. I den längre behandlingen gör vi en helkroppsmassage.
Boka nu!

Sport Massage

Tid:
50
/
minuter
Pris:
799
/
En sportmassage är en massage där resultatet kommer i första hand. Det är med andra ord en bra behandling för alla med problem. En sportmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din sportmassör upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.
Boka nu!

Fotvård inkl lackning

Tid:
50
/
minuter
Pris:
699
/
Denna klassiska fotvård är en förebyggande behandling och bra för dig som inte har några större problem men känner att dina fötter behöver tas om hand. Behandlingen inkluderar fotbad, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning samt avlägsnande av förhårdnader. Avslutas med Kerstin Florians härliga fotcreme Fuß Balm och lackning av naglar.
Boka nu!

Fotvård komplett

Tid:
60
/
minuter
Pris:
799
/
Denna klassiska fotvård är en förebyggande behandling och bra för dig som inte har några större problem. Behandlingen inkluderar fotbad, skrubb, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning samt avlägsnande av förhårdnader. Därefter blir dina fötter inpackade i en härlig fotkräm och avslutas med en oslagbar fotmassage. Önskar du lackade naglar fixar vi det också.
Boka nu!

Fotvård

Tid:
40
/
minuter
Pris:
599
/
Denna klassiska fotvård är en förebyggande behandling och bra för dig som inte har några större problem men känner att dina fötter behöver tas om hand. Behandlingen inkluderar fotbad, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning samt avlägsnande av förhårdnader. Avslutas med Kerstin Florians härliga fotcreme Fuß Balm.
Boka nu!

Vax Bikini alt Halva ben alt Armar

Tid:
25
/
minuter
Pris:
399
/
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.
Boka nu!

Vax - Ben alt Armar o Bikini alt Armhåla

Tid:
50
/
minuter
Pris:
699
/
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.
Boka nu!

Vax - Rygg/Bringa

Tid:
40
/
minuter
Pris:
499
/
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.
Boka nu!

Vax - Armhåla el Överläpp

Tid:
15
/
minuter
Pris:
249
/
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.
Boka nu!